Vi erbjuder

Taktvätt i
Nybro

Utan höga tryck!

Steg för steg när du väljer DINO

1. Kontakta oss

Att vara tillgänglig och garantera snabb återkoppling är ledord för oss. Du ringer oss på 0766 - 77 77 71 eller skriv ett mail till info@dino.se. Vid akuta behov har vi öppet dygnet runt 365 dagar om året. Vi finns även på facebook och instagram.

2. Kostnadsfritt besiktning

Vi gör alltid ett kostnadsfritt besiktning och tillsammans med kunden fasttäller de åtgärder som just ditt tak behöver för längre livslängd. Offert lämnas till dig på plats.

3. Jobbet utförs på bestämd dag och tid

På alla våra uppdrag vill vi ge den bästa möjliga servicen. Det innebär att vi utför arbetet så snabbt och smidigt som möjligt. Inga extra avgifter tillkommer än det som avtalat.

4. Garanti och uppföljning

Vi på DINO ser till att du som vår kund känner sig trygg med val av oss. Därför följer vi upp våra uppdrag för att kunna leverera så bra service som möjligt.

Kontakta DINO för skonsam taktvätt i Nybro

Behöver du hjälp med taktvätt i Nybro och söker vem du kan vända dig till? I så fall är vi ett utmärkt alternativ! Vi erbjuder taktvätt helt utan högtryckstvätt. Detta innebär att grövre påväxt avlägsnas skonsamt med hjälp av handverktyg och därefter behandlas taket med ett medel som neutraliserar påväxt. I kombination med regn, snö och vind blir taket allt renare ju längre tiden går. För bäst resultat kan det ta upp till 2 år. Vi är dessutom flexibla och hjälper dig från att byta enstaka sprukna takpanna till ett komplett takunderhåll.

Faktum att vi är ett relativt nybildat taktvätt i Nybro betyder inte att vi saknar erfarenhet. Både vi som står bakom företaget och vårt personal har nämligen många års erfarenhet, och självklart den utbildning som krävs. Det innebär att vi även är kompetenta och kan förse dig med ett resultat som vi kan garantera att du kommer att bli nöjd med.

Om du har några frågor om vårt taktvätt i Nybro och våra tjänster behöver du bara kontakta oss. Du kan nå oss via telefon 0766-77 77 71, maila till info@dino.se eller så kan du använda något av kontaktformulären som du finner här på vår sida. Det är naturligtvis helt upp till dig att avgöra vilket sätt du vill kontakta oss på. Vi ser lika mycket fram emot att du hör av dig till oss oavsett vilket!

Därför skiljer vi oss från mängden

Undrar du varför du ska vända dig till just vårt taktvätt i Nybro? Det finns många anledningar till att du bör göra det, inklusive följande:

Få kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Våra priser

Tyvärr fungerar branschen i många fall som så att om du vill ha tillgång till bra service kostar det mycket pengar, och om ett företag har bra priser erbjuder de i sin tur dålig service. Så är dock inte fallet hos oss! Vi är nämligen ett taktvätt i Nybro som både erbjuder service av högsta standard samt väldigt bra priser på en och samma gång. Du kan bland annat skicka en offertförfrågan till oss om du vill ha mer information om våra priser!

Vi tänker på miljön

Vi är också ett taktvätt i Nybro som tänker på miljön! Just därför använder vi oss bland annat alltid av miljövänliga medel.

Anmäl intresse för kostnadsfri besiktning

Boka ett möte med oss för kostnadsfri kontroll av ditt tak.
Ring oss på 0766 - 77 77 71 eller maila till info@dino.se

Nöjd-kund-garanti

Att du som kund är nöjd är vår prioritering nummer ett. Genom lång erfarenhet och ett brinnande engagemang kan vi erbjuda professionella taktjänster. Vi utför takarbete med hög kvalité, säkerhet och till ett bra pris.

Kontakt

DINOFAST AB
559066-2374

Telefon:

E-post:

Följ oss