Skickliga mäklare i Östhammar

Ska du sälja din lägenhet eller din villa så letar du säkert efter en riktigt bra mäklare som kan Östhammar. En som känner till området du bor i och som kan hjälpa dig att nå precis de rätta köparna. Många mäklare samlar ju på sig kontaktuppgifter vid visningar och kan snabbt matcha nya objekt med intresserade köpare.

Mäklare för både säljare och köpare

Att vara mäklare är egentligen att arbeta för både säljare och köpare. Även om det är säljaren som betalar arvodet så är det också viktigt att dialogen med köparen blir förtroendefull och bra. Öppenhet åt båda hållen är en konst som måste behärskas. Det handlar om att hitta rätt objekt och rätt prisnivå för alla parter och göra det på ett sätt som både säljare och köpare tycker känns bra, även om utgångsläget är väldigt olika. Säljaren vill ha så mycket betalt som möjligt medan köparen vill betala så lite som möjligt. En nästan omöjlig situation att behärska för ovana, men genom att välja en betydelsefull mäklare Östhammar är chansen stor att det lyckas.

Mäklare med erfarenhet av Östhammar

Välj en mäklare som har erfarenhet av din hemkommun. Det är viktigt att förstå skillnaden mellan olika delar. Det är stor skillnad på att bo i kommunens östra delar, öarna och skärgården eller närmre in mot Uppsala. Såväl priser som annat skiljer sig åt och en bra mäklare som kan sitt Östhammar vet det här och kan hitta rätt nivå och rätt argument från början. Börja med vilket utgångspris som ska gälla, boka datum för fotografering och bestäm hur marknadsföringen ska se ut och vilken sorts budgivning som önskas, den kan vara öppen eller dold. Kom ihåg att det är du som säljer som alltid har sista ordet. Mäklarens uppgift är att få köparen att förstå värdet i att betala det pris du vill ha, och helst lite till om det går.

Lämna ett svar