Relining Stockholm till låga kostnader

I Stockholm är det viktigt att fastigheter med jämna mellanrum ser över sina stammar och utför relining, eller om det krävs större entreprenader. Det har gjort att relining har växt ut till en stor bransch för företag att arbeta inom i Stockholm med goda marginaler och positiva tongångar. I och med att kostnaderna för en relining är så pass mycket billigare än ett stambyte, ger det möjligheter för företagen att ha goda marginaler. När det kommer till att ta vara på dessa chanser finns det flera företag som har utvecklat bra modeller för att renovera stammar till låga priser. Det leder till att fler kunder har råd att investera i en stamrenovering vilket i sin tur leder till att företag får ännu bättre snurr på affärerna.

Relining med strumpmetoden i Stockholm

Pipecoating är en av de främsta entreprenörerna inom relining Stockholm. De har genom sin långa erfarenhet av branschen möjlighet att erbjuda sina kunder stamrenoveringar som andra företag inte har erfarenhet nog att klara av. Denna typ av relining kallas stamrenovering med strumpmetoden och betyder att stammen kläs in med ett material från insidan likt en strumpa. Därav namnet! Pipecoating har en lång erfarenhet av att arbeta med relining med strumpmetoden vilket gör dem till en enastående entreprenör inom VVS-verksamheten.

Vart håller Pipecoating till?

Företaget är verksamma i hela Stockholm samt Uppsala och håller därför till vid Arlandastad, i Stockholms norrortsområde. Om ett projekt känns rätt så kan de självklart kika på det i närliggande städer. Det är ingenting som de någonsin stänger dörrarna till, men då ska det ofta vara rätt pengar och en kommersiell beställare eller en bostadsrättsförening. Det blir med andra ord svårt för er att få ert projekt utfört om det gäller en villa i Norrbotten, men låt inte det stoppa dig från att ringa och kika med dem.

Kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar