Många snickare på Kungsholmen

På Kungsholmen finns väldigt många bostäder och det är rätt ofta som folk behöver snickare för att renovera eller bygga om. Området är attraktivt och många vill bo kvar även om bostaden kanske behöver förändras på ena eller andra sättet efter ett antal år.

Kreativa snickare på Kungsholmen

Ett tips är att anlita snickare som är lite extra kreativa så kanske din lite för trånga lägenhet kan skräddarsys. Vinklar, vrår och extra takhöjd kan användas på många sätt och de hantverkare som varit med några år har ofta egna idéer och förslag som löser de knepigaste problem. Välj därför Ledande snickare kungsholmen så kan du lita på att resultatet blir som du vill ha det. Det finns så många smarta sätt att skräddarsy även bostäder. Compact living behöver inte kännas så jättekompakt med rätt inredningsdetaljer.

Kokvrå eller kök

Köket är nog det rum som används mest så där kan det vara bra att satsa lite extra, kanske ta lite yta från vardagsrummet om det är lämpligt, eller helt enkelt ta bort mellanvägg om det finns en sådan. Lite luftigare och vips så känns det mycket rymligare. Sedan behövs förstås också förvaring på smart sätt. Lådor eller skåp. Socklar kan förstås också användas till förvaring så verkligen varje utrymme kommer till praktisk användning. Skickliga snickare kan förstås utnyttja den extra takhöjd som ofta finns i gamla lägenheter på Kungsholmen. Det går att få mycket förvaring högst upp även om sådant som används ofta kanske inte bör stå däruppe. Utdragsskåp är också smart förvaring, då blir det inga tomma utrymmen längst bak så som det lätt blir i vanliga skåp. Det är över huvudtaget smart att bygga på höjden om det går. Ett litet loft för sovplats med hemmakontor eller soffgrupp nedanför är ett bra sätt att utnyttja rummets höjd även vid normal takhöjd.

Lämna ett svar