Laddstolpe –investering för en bostadsrättsförening

Om du är boende i en bostadsrättsförening och söker efter en investering som du kan göra som höjer värdet på hela fastigheten och samtliga tillhörande bostäder, då är en laddstolpe svaret! Det är nämligen så att en lägenhet i en bostadsrättsförening med laddstolpe går i snitt för betydligt mycket mer än i en utan. Det bör tilläggas att det utesluter ettor då elbilar är dyra och de som har råd att investera i elbilar i högre utsträckning bor i större lägenhet med familj och barn. Yngre människor har en större benägenhet att enbart tänka på sig själv och då brukar man inte investera stora pengar i en elbil.

Kostnaden för laddstolpe i bostadsrättsförening

Priset för att investera i en effektiv laddstolpe i bostadsrättsförening skiljer sig självklart från modell till modell men hur man än vrider och vänder på det är kostnaden relativt låg. Det har att göra med att denna kostnaden delas på varenda boende i bostadsrättsföreningen samt att en betalas över tid. Om ekonomin i er bostadsrättsförening är så oerhört bra som den kan vara i vissa föreningar så kan det till och med vara så att månadskostnaden inte ökar efter installationen av er laddstolpe. Det är ett väldigt gott betyg när ni redan har fått möjligheten att spara in en hel del pengar med denna laddstolpe.

Spara in pengar på fler sätt?

Det går även att kombinera solcellspaneler på taket av er bostadsrättsförening med er laddstolpe så att ni slipper införskaffa elen över huvud taget. Det är dock en komplicerad entreprenad som kan komma att kräva upp till 2 separata företag som får samarbeta. Alla företag som arbetar med solceller arbeta ju nämligen inte med att installera laddstolpar och vice versa. Denna firma har dock en lång erfarenhet av att utföra båda projekten och kan med sin långa erfarenhet vägleda er genom hela projektet.

Lämna ett svar