Hitta rätt golvföretag i Stockholm

När det börjar bli dags att byta golv är det bra om du först ställer dig frågan om du behöver anställa ett golvföretag i Stockholm för att hjälpa dig, eller om du klarar av det själv. Även om du tänker att du inte har lust att lägga din tid på att göra det själv, utan hellre vill anlita någon, är det bra att ha koll på hur mycket pengar du kan spara på att göra det själv.

I vissa lägen är det förvisso i princip ett måste att anlita, då det kan handla om sånt som är för svårt eller alldeles för dyrt för en vanlig privatperson att utföra. Vi ska dyka in lite i hur mycket det kan kosta.

Kostnader för golvläggning

Arbetskostnaderna som ett golvföretag i Stockholm tar ut uppgår till cirka 245-420 kronor i timmen, efter att ROT-avdraget är avräknat. Det är inte speciellt dyrt. Men utöver det ska vi även räkna med kostnader för allt material som ingår i jobbet. Bland annat har vi kostnaden för själva golvmaterialet. Det variera väldigt mycket beroende på vilken kvalitet du vill ha, och har råd med. Men det kan i alla kosta allt mellan 50-700 kronor per kvadratmeter.

Utöver kostnaden för golvmaterialet ska du även komma ihåg andra små kostnader, som exempelvis lister och spackel osv. som kan uppgå till 10-20% utöver kostnaden för golvmaterialet.

Hitta ett framgångsrikt golvföretag i Stockholm

När du letar efter ett Framgångsrik golvföretag stockholm kan det vara till stor fördel att först ta reda på vilka som kan tillgodose just dina behov. Kan de utföra jobbet som du vill få gjort? Om de kan det, se till att få en offert. Försök att samla in så många offerter som möjligt för att verkligen vaska fram det absolut bästa erbjudandet.

När du väl har hittat ditt vinnande golvföretag i Stockholm är det även noggrant att ni ser till att ha ett skriftligt avtal. Det förebygger eventuella tvister som skulle kunna uppstå.

Lämna ett svar