Företagsinformation

Företagsinformation om den tidigare ägaren med kontaktuppgifter.

Butiker:
Stockholm – Hötorget – hotorget@dino.se
Stockholm – Täby – taby@dino.se
Stockholm – S:t Eriksgatan – Mailadress kommer snart

Orderfrågor: order@dino.se

Vänd dig i första hand till butikerna där du har handlat eller tänker handla. Företag och övriga frågor: info@dino.se

Stockholm – S:t Eriksgatan
Postadress / besöksadress:
Dino.se
S:t Eriksgatan 107
113 31 Stockholm

Butiken på S:t Eriksgatan har öppet:
Måndag till fredag 9:30 – 18:00 (Lunch 13-14)
Lördagar 12:00-16:00
Söndagar Stängt

Stockholm City – Hötorget
Postadress / besöksadress:
Dino.se
Sveavägen 24-26
111 57 Stockholm

Butiken på Hötorget har öppet:
Måndag till fredag 10 – 18:30
Lördagar 11:00 – 16:00
Söndagar STÄNGT

Stockholm – Täby Centrum
Postadress / besöksadress:
Dino.se
Storgatan 278, Plan 2, Täby Centrum
183 34 Täby

Butiken i Täby Centrum har öppet:
Måndag till fredag 10:00 – 19:00
Lördagar 10:00 – 18:00
Söndagar 11:00 – 17:00

Postgironummer: 28 34 49 – 7

Eftersom Dino.se är ett litet företag så kunde de omöjligt svara i telefon samtidigt som det är kunder i butiken. Därför håller de deras telefonnummer lite hemligt. För snabbast svar skicka ett mejl till info@dino.se. Alla texter och bilder på hemsidan är gjorda med glimten i ögat. De reserverar sig mot eventuella reservationer och allt annat också.

Priser

Alla priser i butiken, på webbsidan och i annonser är i SEK och inklusive moms (25%). De reserverade sig mot eventuella felaktigheter som kan finnas både i text och pris.

Porto & avgifter inom Sverige

All frakt upp till 20 Kg kostar 100:-. För paket som inte går att dela upp och som väger mer än 20 Kg så kommer Dino och kunden överens om fraktsätt.

De la även på en avgift för emballage och administrativa kostnader på 30:-.

En extra kostnad kan tillkomma för skrymmande paket. Detta lämnas information om i orderbekräftelsen.

Beställning via websidan

Efter att ni skickat en order via vårt webgränssnitt, så får ni en orderbekräftelse med info om lagerstatus och priser. I orderbekräftelsen ges även information om den totala summan ordern uppgår till inklusive frakt mm. Om ni inte lämnar en fungerande e-postadress så såg Dino ordern som makulerad. En orderbekräftelse bör inte ta mer än en till två arbetsdagar att få. Detta kan dock variera beroende på antalet ingående order.

Minimiorder är 200 kr exklusive frakt.

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse ger dig information om en produkts lagerstatus. Skulle en produkt vara tillfälligt slut, ges en uppskattad tid tills produkten inkommer igen. Du har möjligheten att vänta med hela ordern till dess att alla produkter finns inne igen. Du har även möjligheten att få den restade produkten skickad vid senare tillfälle, då tillkommer en ny fraktavgift för den restade produkten.

I orderbekräftelsen får du ett unikt ordernummer som ska anges vid alla tillfällen angående ordern. Skickas e-post med frågor angående ordern ska ordernumret finnas med i ämnesraden. Ordernumret ska även användas då förskottsbetalning sker via postgiro.

När en order är gjord så läggs produkter undan så dom finns när betalning är gjord. Produkterna läggs undan i fyra dagar. Ser Dino inte att ni satt in pengar innan dess, så återgår beställda varor till försäljning, och kan därför vara restad när betalning senare görs.

Betalning

I butikerna tog de endast svenska kontanter.

Kortbetalning* kan göras med kort av följande typ: VISA och Mastercard.

De kunde även fakturera men då görs en överenskommelse från gång till gång.

Statliga verk, skolor och kommuner kunde även betala med rekvisition*.

Betalning för order gjorda via webshopen görs i förskott via postgiro, detta lämnas mer information om när en orderbekräftelse skickats ut.

*Giltig legitimation ska alltid finnas till hands.

Leveranstid

Om alla produkter du beställt finns hemma så packas ordern efter det att de sett att pengarna inkommit på deras postgiro.
Normal frakttid är 4-8 arbetsdagar. Jordbävningar, vulkanutbrott, strejk, mm kan dock försena leveransen…

Öppet köp

Att handla på öppet köp betyder att du får pengarna tillbaka om du ångrar köpet och lämnar tillbaka det du köpt inom sju dagar.
Vill du lämna tillbaka en produkt ska varan och emballage se ut som den gjorde vid köptillfället. Kvitto ska även finnas till hands.

Garanti

Du har ett års garanti. Förslitningsskador eller förbrukningsartiklar omfattas inte av garanti. Garanti gäller inte vid skador orsakade av oaktsamhet. För att garanti ska kunna ges måste giltigt kvitto uppvisas.

Retur

Vill du lämna tillbaka en produkt för öppet köp eller garanti betalar du som kund frakten till Dino. De betalar frakten tillbaka till dig.